Derfor foretrækker pensionister en MacBook

macbook-606763_640Apple er en af de største virksomheder i verden, og de er mest kendt for deres iPhone, iPad og MacBook. Deres smartphone har en markedsandel på 11.8%, deres tablet har en markedsandel på 25,8% og deres MacBook har en markedsandel på mere end 11%.

Årsagen til Apple´s store succes skal findes i deres design og brugervenlighed. Imodsætning til andre bærbar producenter, så benytter Apple´s MacBook´s deres helt eget styresystem kalde OS X. Deres iPads og iPhones benytter et styresystem kaldet iOS.

Brugervenlighed gør at pensionister foretrækker Apple MacBook´s

Deres OS X til MacBook har vundet priser verden over, og er kendt som det mest brugervenlige system at anvende, og dette er også hovedingrediensen i at have kæmpe markedsandele, selvom deres produkter er væsenligt dyrere end alle andre bærbar producenter, hvis man kigger på hardwaren.

Deres brugervenlige software kaldet OS X til deres verdenskendte MacBook´s gør at det er en bærbar ældre mennesker foretrækker. Det er lettere at lære OS X fremfor Windows. Derudover er kan man som Mac ejer føler sig mere sikker overfor virusangreb, da størstedelen af alt vira er målrettet styresystemet Windows, som er udviklet af Microsoft.

Udover brugervenlighed tilbyder MacBook også et pænere design

Hvis du køber en MacBook, så køber du den også, fordi den har et gennemtænkt design. MacBooks er både små og pæne. De er udformet i alluminium, hvilket betyder at den ikke går i stykker hvis du taber den på jorden. Andre bærbar producenter laver deres bærbare i plastik, hvilket betyder at de ikke er ligeså holdbare som dem fra Apple.

Udover at selve bærbaren fra Apple har et pænere design, så er Apple´s opladere også langt mere gennemtænkte. Apple´s opladere til deres MacBooks hedder MagSafe. Der findes 6 forskellige opladere:

  • MagSafe 1 med 45W
  • MagSafe 1 med 60W
  • MagSafe 1 med 85W
  • MagSafe 2 med 45W
  • MagSafe 2 med 60W
  • MagSafe 2 med 85W

De har allesammen et firkantet design i farven hvid. Apple´s opladere til deres bærbare computere er udover langt mere innovative end alle andre bærbar opladere. Dette skyldes at en MacBook oplader(Som du kan finde herinde) er tilsluttet bærbaren via en magnet. Dette betyder at hvis en person kommer til at gå ind i din oplader ledning, så falder din MacBook ikke på gulvet, da opladerstikket i din bærbar blot falder ud, da det som sagt er tilsluttet via en magnet. Apple har faktisk en patent på denne meget simple men smarte opfindelse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *