Tips til brug af din Acer Oplader

Vi kender det alle sammen: Den bærbare computer, som har fulgt os gennem tykt og tyndt må lade livet. Enten skal den repareres for dyre domme, eller også er den helt død og skal erstattes fuldstændig. Når computeren giver problemer er det næsten altid på grund af problemer med dens batteri. Men der er hjælp at hente. Med den rette brug af computerens oplader sikrer du en længere levetid for både batteriet og computeren. Det er også muligt at forlænge levetiden for sin oplader ved at tage sig ganske få og simple forholdsregler. På den måde kan man få mest muligt ud af sin acer oplader, og forhåbentlig ikke være nødt til at udskifte den før selve computeren også skal erstattes.

Beskyt dit batteri og din acer oplader

Først og fremmest er det vigtigt at have din oplader i nærheden hver gang du bruger din computer. Dens batteri har nemlig ikke godt af at løbe helt tør for strøm, da det tæres og derved får en formindsket levetid. Der er derfor også vigtigt at oplade sin computer så meget som muligt, så strømprocenten er tæt på eller præcis 100. Derved mindsker man risikoen for at computeren går ud og batteriet derved skades. Selvom batteriet ikke når helt ned på nul, risikerer man stadig at det slides hurtigere op, jo lavere batteriniveauet er. Sørg derfor for at have godt med strøm på din enhed ved ofte at gøre brug af din oplader.
En anden måde, hvorpå man risikerer at skade sin computer er ved at lade opladeren overophede. Acer opladeren fungerer bedst hvis den kan slippe af med overskydende varme. Man skal derfor være forsigtig med at lade sin oplader ligge i sengen, hvor den ligger på eller under en varm dyne uden nedkølende luft omkring sig.

Kilde: Acer-oplader.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *